Wednesday, January 19, 2011

Aerish in LF January contest



(clik banner to join)

sayer suker jenguk eB & family sbb eB kreatif!! specially dlm bab2 ambik gmbr. Suke tgk gmbr2 yg eB ambik. Omputeh kata photography can turn nothing to something. Itu yg eB buat! chayok chayok eB!!

Namer sebenar aerish :
B. Aerishadania
 
umor aerish pada 2011:
C. 2
 
warna fav aerish:
C. pink
 
Jom ramai2 join.. closing end of the mth!
 
Good Luck to me!

Tuesday, January 11, 2011

Contest Kids & Cartoons




Ni second time join contest Yan. Sebelum ni pernah gak join Contest Seiras Wajah yg Yan anjurkan. Lps drpd tu, terus follow and jd silent reader Yan. Hehe..

Kalau nak join, klik banner yer. Contest tamat pada 20.02.2011.


Nama : Rayyan Adrian
Tarikh Lahir : 24 Oct 2008
Fav Cartoon : Bnyk.. salah satu mesti la Ben 10!

Rayyan tgh makan sambil layan fav cartoon dia sambil tiru aksi2 karektor cartoon or movies dia! Yg dia buat mcm dlm gmbr tu sbb tiru aksi Yaya dalam Misi Yaya.

Good Luck to Me!

Friday, January 7, 2011

1ST GIVEAWAY LIL SWEET BOX

Happy New Year!! Hehehe..

Lama tak join contest or GA... merajuk kejap.. ahahhaha...

Tapi rasa terpanggil pulak nak join ni GA yg satu ni... mungkin sbb GA dia tak banyak songeh kot... Lgpun, due dia dah dekat... hehehhe.. So secara rasmi GA ni jd pembuka tirai utk thn ni! Wasehhhh...


(27/12/2010 - 10/01/2011)
Klik kat banner klu nk join yer..

Comel2 gak stuff yg ada kat blog ni... kepada peminat handcraft , bleh la panjang2kan leher kat sini...

Ok.. gud luck to me..