Wednesday, December 8, 2010

Photo Contest: My Bestfriend Forever!!



(Sila klik kalau nak join)


    Julie (kiri) and Me on my wedding day on 3/6/2007
    Julie dtg lambat ari tu tp takpe janji dtg!
1. Mula berkawan sejak tahun berapa?

Julie ni tinggal kat perumahan yg sama dgn I. Nak kata jiran takde pulak jiran seblh rmh. Selang bbrp blok mcm tu la. Pastu satu sekolah pulak masa sekolah menengah. Tapi start rapat masa kat Tingkatan 4 (thn 1996).

Selalu lepak sama2 kat sekolah bila habis waktu persekolahan. Dah dok se-area, so selalu la balik together2, tunggu bas together2, jalan kaki together2... Rindu pulak zaman dulu2!

2. Kenapa anda rasa dia/mereka BFF anda?

Kenapa?? Sbb aku boleh ckp ape jer dgn dia. Dia pun gitu gak. Hingga ke saat ini, kalau masing2 ada krisis ngan laki ke, boyfren ke, sure cari salah sorang! Masa tu la nak kena bg pinjam telinga dan bahu. Bkn senang tau cari kawan yg mcm ni. Ada member tu lari je kalau member sorang dlm kesusahan. Walaupun berjauhan, tp itu la guna nya hp kan... hehehee...

Semoga persahabatan yg telah terjalin selama 14thn ini akan berkekalan selamanya.

Tarikh Tutup:
31 Disember 2010 
 
Good luck to me...

2 comments:

  1. Wow! Lame tu 16tahun.. thanks sis sbb sudi join. Tgu makluman pemenang drpd Siti ye.. Gud Luck!

    ReplyDelete
  2. Heheh... ok.. thanks sbb dtg cek.. :D

    ReplyDelete