Monday, December 6, 2010

Anniversary Gift Ideas



(klik utk join ye!)

Budget less than RM100?? Ok.. I nak suggest...

Sorry nak tanya... your hubby smoke tak?? Kalau smoke, I suggest you hadiahkan dia NiQuitin. Sbgi wifey, kita mesti nak sangat hubby kita quit smoking kan? Utk kesihatan hubby dan jg family member yg lain gak. 



Mmg benda ni tak sweet n romantik tp utk kesihatan sesama ok kot... besides, nak bg dia first step disamping moral supports to quit smoking! Betul tak??

My hubby just started taking this NiQuitin. Mmg harap sangat perkembangan positif dari dia... 

Btw, kalau nak hadiahkan dia NiQuitin ni, boleh la cari kat pharmacy2. Guardian and Watson pun ada jual. RM45++ sekotak. And pastu bleh la bungkus cantek2... :D

Oppss... your hubby bkn smoker??? My second suggestion :

Apa kata cupcakes?? Direct delivery to his office gitu! I did it before. Mmg blushing terus my hubby! Hahaha... Coz I deliver cupcakes masa tu takde occassions apa2 pun mmg saje nak bg surprise kat dia...

Yang bestnye, bleh buat special request utk the cuppies. Nak letak edible image pun bleh... Up to you nak design macamana.. :D




or



or

All images credit to cupcake-caR

Klu nak order, I suggest order kat sini... cupcake-caR!

I hope you consider my suggestions...

Good luck to me...

1 comment: