Wednesday, November 24, 2010

Contest 'Bunga-bunga Kehidupan'



jom nengok syarat2 yg nil kenakan..

1. Anda adalah follower blog ini - Dah

2. Letakkan banner contest diatas ini di side bar blog anda. - Dah


4. Bt entry dan masukkan 1 gambar anda bersama bunga.(xkira bunga hidup ke, bunga mati ke, bunga xsegar ke, segar ke, 1 kuntum ke, 1 lori ke, 1 taman ke. pape jer. asalkan ada bunga k)

Actually, I mmg tak brp suke kan bunga. Betul, tak tipu! Nak suruh I purposely begambor dgn bunga2, mmg tak pernah.. The only gambor yg  I ada dgn bunga2.. yg kat bwh ni je la... :D



5. Pastikan dlm entry tu ada banner dan ada link ke entry ni k :) senang org lain nk join jgk. - Dah

pemilihan pemenang pula berdasarkan gambar yg menarik ht juri k =)


tarikh mula : 20hb November 2010
tarikh tutup : 20hb Januari 2011

Gud Luck to me...

3 comments:

  1. Surrender lah sy kalu part bergmbr sama bunga nie sbb gmbr ko lawa sis...hehe!

    Lawa talampau ko punya gambar...sy jeles ;-p

    ReplyDelete
  2. Ko ni sis.. nnt ko kasi post gmbr wed shooting ko aa.. sia mo tgk.. :D

    ReplyDelete