Thursday, November 18, 2010

1st Lucky Draw by Atie Aizam

HADIAH :



Laptop accessories
ada 10 brg dlm box ni termasuk mouse,
cable lock dan sebagainye.. :)

Sape tak nak?? Aku nak!!



Syarat2 nye senang jer..

1. Anda mesti seorang blogger - Mmg pon!

2. Anda mesti merupakan follower atieaizam.blogspot.com - Dah follow dah!

3. Anda mesti mempunyai alamat di Malaysia - Mmg kat Malaysia!

4. Buat entry bertajuk: 1st Lucky Draw by Atie Aizam - Tgh buat.

5. Mesti letak banner 1st Lucky Draw tu yer kat entry anda dan linkkan ke blog ni. - Dah!

6. Kat sidebar pun, jgn lupa letak banner ni dan perlu linkkan juga - Dah!

7. Tinggalkan link entry anda di komen box entry ini saje - Lps ni ek!

8. Tag sorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda
- Wyne Mouren (Jgn malu2 sis!)

Ada Penambahan:

Bila2 masa saje atie akan mencabut nama di dalam senarai yang ada untuk memenangi hadiah sampingan.. jika dalam tempoh 3 jam dari cabutan dibuat si pemenang tidak mengesahkan dirinya di post Lucky Draw Hadiah Sampingan,  hadiah tersebut dengan sendirinya terbatal.. takde rayu merayu yer hikhik.. hadiah akan diberikan 2 hari selepas 30hb Nov 2010 juga..

Tarikh Tutup: 30 November 2010

Good luck to me..

No comments:

Post a Comment