Wednesday, June 5, 2013

Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree





Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.


Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

  1. Follow blog NabeelStories.com
  2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..


TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013





Tuesday, April 16, 2013

SWEET LIZAHANUM'S GIVEAWAY "Suka-suka nak bagi hadiah..........."

Mood contest / GA makin menjadi2 pula kebelakangan ni.. hehehhe...

http://lizahanum.blogspot.com/2013/04/my-big-giveaway.html

SYARAT UTAMA : APA HADIAH YANG PALING ANDA SUKA kalau ada yang bermurah hati nak bagi HADIAH pada ANDA, kalau ada gambar HADIAH IMPIAN anda itu,boleh letak sekali.

Hmm... kalau saya la kan... saya nak :

1. Pakej percutian ke mana2 destinasi.. cuma tinggal bw duit poket jer.. hihihih..

Photo credit : here

2. Make over & Photoshoot

Suke tgk gmbr2 pre-wedding angkasawan negara kita


3. Samsung Note II

Photo credit : here

4. Fridge magnets - worldwide

Photo credit - Flickr

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 20 APRIL 2013.

Good luck!


Wednesday, March 27, 2013

GIVEAWAY : EDY 3 DESTINASI

Salam 2013! Phewww... lama sgt x join GA-Contest ni... 

Bila nampak FM2 comey kat blog www.danielzaidi.com... excited nak join. Kot2 ada rezeki nak tambah koleksi FM. Heheheheh.. 




Tarikh tutup : 3/4/2013

Jom ramai2 terjah blog www.danielzaidi.com!


Wednesday, October 12, 2011

Free Holiday Contest with Pengantin Bridal House

Create your own banner at mybannermaker.com!

1 June 2011 - 1 Jan 2012

Kenapa nak dok hotel ni... SEBAB... 

B – belum pernah sampai Kuantan lagi! Kecian I… Padahal KL - Kuantan bknnye jauh sgt pun... huhuh..

R – Resort Swiss Garden lagik laa tak pernah masuk!
I – Indah kabar dari rupa.. harap la jangan! Tu yg nk sgt g tu…
D – Dapat dok 2D1N pon dah cukup dahh…
A – Akan datang, boleh rekomen kat family or kawan2 gi situ..
L – Lagi satu, benda free mesti la nak!! :)

Thank you organizer and Good luck to me! :)

Thursday, August 25, 2011

JOM PHOTOBOOK Giveaway by KedaiGambarKami!


17 Aug - 25 Aug 2011 

Kategori B


Photobook merupakan evolusi kepada album photo lama yang lebih menarik, kreatif dan sangat 'in' ketika ini. Maka, saya juga tidak mau ketinggalan utk memilikinya. Saya berhasrat utk menghadiahkan photobook kepada suami saya sempena ulangtahun kami pada October nanti di mana photobook itu akan 'bercerita' tentang perjalanan hubungan kami selama 8 tahun! 

Gud luck to me and other contestant! Jom Photobook ramai²!

Friday, August 19, 2011

1st Giveaway by SJB



(Click link to join)
Closing Date : 31 Aug 2011, midnight

Whenever I come across Fridge Magnet, my mind will automatically goes to Chegu Carol. She has beribu-ribu lemon fridge magnet. *envy*





Let see if i have the luck to get these cute give-away keychain and fridge magnet from Cuba. 

Thanks to SJB for organizing this giveaway.

Good luck to me!